MyBB Themes

MyBB Themes

De ingebouwde sjabloon- en thema-editor van MyBB geeft je volledige controle over het ontwerp van uw forum.

Een thema aanpassen was nog nooit zo eenvoudig

MyBB bevat een revolutionair themasysteem en een geavanceerde sjablooneditor om het aanpassen van uw forum eenvoudig te maken. Inbegrepen is syntaxisaccentuering, ondersteuning voor meerdere stylesheets, zowel een eenvoudige als geavanceerde editor voor stylesheets en verbeterd zoeken naar sjablonen.

Meerdere stylesheets

Met MyBB kunt u extra stylesheets maken die globaal of op afzonderlijke pagina’s (en individuele acties binnen die pagina’s) kunnen worden gebruikt. Dit is een aanvulling op het algemene stylesheet en een set vooraf opgenomen stylesheets die stijlen bevatten die specifiek zijn voor pagina’s zoals de User CP, Mod CP en thread-pagina’s.

Bevestigbare basiskleuren

Nieuw in MyBB 1.8, bevestigbare basiskleuren waarmee u kleuren kunt creëren waaraan u stylesheets kunt koppelen (net zoals u stylesheets aan pagina’s kunt toevoegen). U kunt ook een weergave volgorde instellen voor al uw stijlbladen, zodat deze stijlen kunnen vervangen. Samen betekenen de wijzigingen dat u een thema kunt toevoegen met zoveel aangepaste kleuren als u wilt. Met de themastructuur voor ouders / kinderen die al bestaat in 1.x, kunt u bepaalde gebruikersgroepen beperken of toestaan ​​deze kleuren te gebruiken en, aangezien ze de belangrijkste stylesheets erven, zijn ze zeer eenvoudig te beheren. Het is dus niet langer nodig om een ​​dozijn verschillende thema’s te installeren, alleen voor een andere kleurkop.

MyBB themes

Eenvoudige en geavanceerde thema-editors

Met MyBB kunt u eenvoudig elke selector in een stylesheet bewerken, niet alleen een vooraf gedefinieerde set. In plaats van deze allemaal op één pagina weer te geven, kunt u slechts één selector tegelijk bewerken. Dit blijft snel en gemakkelijk te gebruiken omdat MyBB AJAX gebruikt om elke selector te laden en op te slaan. Door dit te doen, is de enige geladen inhoud de inhoud die u nodig heeft – u hoeft geen lange pagina met opties opnieuw te laden elke keer dat u een kleine wijziging in uw stylesheets aanbrengt. Het vinden van selectors is ook eenvoudig – alles is in alfabetische volgorde gesorteerd.

Bovendien biedt MyBB een “geavanceerde modus”, waarmee gebruikers die meer vertrouwd zijn met CSS, de stylesheet rechtstreeks kunnen bewerken. U kunt ook de geavanceerde modus gebruiken om nieuwe selectors toe te voegen, die u vervolgens kunt bewerken met de eenvoudige editor.